4 dingen die je kunt doen tijdens je vakantie in Zadar

Zadar is een populaire vakantiebestemming voor toeristen in de zomer. De stad ligt aan de kust in Kroatië en is omringd met mooi blauw water. Tijdens een vakantie in Zadar kan je natuurlijk genieten van de mooie omliggende stranden of de gezellige stad zelf. In dit artikel bespreken we 4 dingen die je kunt doen tijdens je vakantie in Zadar.

Een boot huren

Als je in Kroatië bent geweest dan herken je het vast wel. Mooie stranden met helderblauw water en een lekker zonnetje.  Maar hoe kan je toch optimaal genieten van je vakantie? Een bootje huren in Zadar via Tubber kan snel en gemakkelijk. Je hoeft geen vaarbewijs te hebben als je niet zelf wilt varen. Bij Tubber kan je gemakkelijk een ervaren schipper inhuren die je overal heen brengt.

Het klinkt toch heerlijk? Lekker op de boot liggen terwijl je naar de volgende stad of bezienswaardigheid vaart. Kom je eenmaal aan dan kan je lekker uiteten en misschien nog in de avond de stad in. De volgende dag ga je weer op de boot en ontdek je weer nieuwe plekken. Dit kan natuurlijk ook gedaan worden met de auto of scooter.

Een auto of scooter huren is ook een optie om rond te komen. Het nadeel hiervan is wel dat het erg warm in de auto of op de scooter kan worden en je afhankelijk bent van de wegen. Dit is natuurlijk wel iets goedkoper, maar minder comfortabel.

Een zeilboot huren

Als je fanatiek zeiler bent is Kroatië een erg leuk land om te gaan zeilen. Met een vaarbewijs II kan je al gemakkelijk een zeilboot huren en de wateren van het land gaan verkennen. Heb je geen vaarbewijs? Ook dan kan je een zeilboot huren met een ervaren schipper. De zeilboot brengt je rond naar de mooiste plekken van het land.

Kroatië is een land met prachtige natuur en leuke stranden. De kleine dorpjes zijn het waard om te bezoeken. Door middel van een schip is dit erg gemakkelijk en zorgt het voor een onvergetelijke vakantie in Zadar.

Scroll naar boven