sevilla in spanje

Feria van Sevilla in het zonnige Spanje

Sevilla is een enorm mooie plek in het zonnige Spanje, welke je echt eens bezocht moet hebben. Echter wanneer je van plan bent om er heen te gaan, dan is het wellicht een leuk idee om dit tijdens de Feria te doen. De Feria staat erom bekend dat er heel veel mensen uit de omgeving en toeristen er heen trekken om een geweldig feest te houden.

Wat kun je allemaal in Sevilla beleven tijdens de Feria

Er is zo veel te doen en te bekijken in de periode van de feria in Sevilla, dat je er eigenlijk een tweede keer heen dient te gaan om alles te bekijken. Wat direct opvalt is dat er veel Spanjaarden in geweldig mooie flamencojurken te bewonderen zijn. Het is fascinerend om te zien hoe de mooi geklede vrouwen aan het dansen zijn waarbij ze elegante bewegingen maken tijdens een typische zigeunerdans.

Geweldig mooie paarden shows

Paarden shows zijn ze in Spanje gek op. Tijdens de feria zien de paarden er dan ook op en top uit, waarbij ze haast net zo elegant zijn als de danseressen in die geweldig mooie jurken. Tijdens de paarden show zul je getrainde paarden kunnen bewonderen, welke versierd zijn met bloemen. De ruiters laten zien hoe goed de paarden getraind zijn en wat ze allemaal kunnen.

Vuurwerk aan het einde van de week

Het einde van de week als afsluiter van het feest in Sevilla, kun je genieten van een geweldig mooie vuurwerkshow. De spectaculaire vuurwerkshow is op zondag te zien, welke echt de moeite waard is om tijd voor vrij te maken.

Hotel boeken in Sevilla tijdens de Feria

Je kunt je voorstellen dat dit feest veel toeristen trekt. Daarom is het verstandig om op tijd een hotel in Sevilla te boeken. Wanneer je namelijk op het laatst nog een plekje in een hotel gaat zoeken, is er een hele grote kans dat het je niet lukt om in Sevilla zelf te overnachten. De meeste hotels zitten namelijk al weken van tevoren volgeboekt. De enige kans dat je kort van tevoren nog een plekje kunt bemachtigen is vanwege annuleringen, maar dan moet je geluk hebben.

Scroll naar boven