dominicaanse republiek vakantie

Heerlijke warmte in de Dominicaanse republiek

Als je echt lekker wilt gaan genieten van de zon, een super blauwe zee en geweldig mooie stranden. Dan is de Dominicaanse republiek zeker een geschikte bestemming. De Dominicaanse republiek afgekort ook wel DR genoemd, is een geweldig mooi gebied in de Caribbean. In de DR is het klimaat geweldig als je van de zon en warmte houdt. Het is dan ook de ideale plek om als het wat kouder in Nederland is, om lekker te genieten van het zonnetje.

Wat kun je in de Dominicaanse republiek kunt verwachten

In de DR kun je natuurlijk volop genieten van de mooie heldere zee en de witte stranden die daarbij horen. Dit is dan ook waarom veel mensen naar dit geweldig mooie gebied gaan. Om lekker aan het strand te liggen, te snorkelen of de zee ontdekken met een rondvaart. Echter is er nog zo veel meer te bewonderen in deze veelzijdige vakantiebestemming.

De geweldig mooie natuur is zeker de moeite waard om eens tijd voor vrij te maken tijdens je vakantie. Naast de mooie bergen en groene valleien kun je er ook prachtige watervallen bewonderen.

Tevens zijn er nog tal van andere mogelijkheden om je te vermaken in de DR. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan een rum museum, of rijden in een buggy of genieten van een prachtig uitzicht in een kabelbaan.

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om met de boot naar het kleine naastgelegen eilandje te varen. Hier kun je een dag vertoeven in de mooie natuur of de geweldige stranden. Houdt er echter wel rekening mee dat het er nogal druk kan zijn in de vakantieperiodes.

Scroll naar boven