wat mee nemen op vakantie

Wat mee te nemen op vakantie

Het is zo ver! Eindelijk staat je vakantie voor de deur waar je zo lang naar uit hebt gekeken. Maar nu is het dus tijd om je tassen en koffers in te gaan pakken, wat neem je eigenlijk allemaal mee? Gelukkig zijn erg veel dingen ook in het buitenland wel te koop alleen het is toch prettiger en goedkoper om je eigen spullen mee te nemen.

Allereerst zorg je dat je al je belangrijke documenten zoals paspoort, rijbewijs maar ook pinpas en/of creditcard zijn er belangrijk want je zal een betaal middel bij je moeten hebben. Check deze dus goed want zonder deze dingen kan je niet op vakantie gaan.

Daarnaast is het essentieel dat je voor je kleding zorgt, let hierbij wel op dat je wanneer je met het vliegtuig gaat je niet veel kleding mee kan nemen. Als je met de auto gaat ben je enkel gebonden aan de laadruimte van de auto dus dan kan je al veel meer kleding, schoenen en andere dingen mee nemen want de ruimte is veel groter. Kleding kan je ook gerust kopen op zowel het vliegveld als in het buitenland maar ook hier geldt weer dat het vaak het prettigst is om goed voorbereid te vertrekken.

Verzorgingsproducten worden nog wel eens vergeten. Denk hierbij aan een scheermesje, anti-muggen spray wat vooral erg prettig is in warmere landen en tandenborstel met tandpasta. Loop dus goed je verzorgingsproducten na. De artikelen die je hierbij dagelijks of meer dan 1 keer per week nodig bent zijn handig om mee te nemen tijdens je vakantie.

Last but not least, een communicatie middel. Je telefoon, laptop of wat dan ook is van belang want mocht jij ergens een probleem krijgen is het prettig om contact te kunnen zoeken met de buitenwereld. Tevens kan je telefoon je helpen wanneer er een taalbarrière is.

Scroll naar boven