Media‎ > ‎

Audio

Muziekfragmenten van concerten van Nederlands Vocaal Ensemble Chamaret Chantant :
 
C. Monteverdi, Cruda Amarilli, madrigaalkwintet, enkel bezet gezongen tijdens het concert op 1 mei 2009 in de Collégiale St. Sauveur te Grignan, op 24 mei 2009 tijdens een benefitconcert voor de Stichting Medische steun aan Sumve (Tanzania) in Nijmegen en op 29 november 2009 tijdens een concert in Malden in samenwerking met het Maldens Gemengd Koor. Speel af met onderstaande speler of klik hier om het bestand te downloaden.
 

Cruda Amarilli

 
 
C. Debussy, Dieu, qui la fait bon regarder, gezongen tijdens de concerten op 1 mei, 24 mei en 29 november 2009. Speel af met onderstaande speler of klik hier om het bestand te downloaden.
 

Dieu, qui la fait bon regarder

 
 
 J. Brahms, Liebeslieder Walzer nr 6 Ein kleiner, hübscher Vogel, gezongen tijdens het concert in Manoir de la Roseraie in Grignan op 7 mei 2010 en tijdens het Klassieke Muziekfestival in Roepaen Podium, Ottersum, op 24 mei 2010. Speel af met onderstaande speler of klik hier om het bestand te downloaden.
 

Ein kleiner, hübscher Vogel

 
 
G. de Wert, Vox in Rama, gezongen op 24 september 2010 in de Collégiale St. Sauveur te Grignan, op 4 oktober 2010 in de Zuiderkapel van de Stevenskerk te Nijmegen en op 7 januari 2011 tijdens de nieuwjaarsborrel van Xantippe, de vereniging voor vrouwen van wetenschappelijk medewerkers van de Universiteit van Nijmegen. Speel af met onderstaande speler of klik hier om het bestand te downloaden.
 

Vox in Rama